Счетоводна кантора РЕНИ КОНСУЛТ

+359 (888) 59 20 79 08:00 - 17:00
Град Костинброд ул.Никола Вапцаров № 3

Счетоводна къща „Рени Консулт“ е компания с 20 годишен опит в сферата на финансово-счетоводното обслужване.

Счетоводна къща „Рени Консулт“ е компания с двадесет годишен професионален опит в сферата на финансово- счетоводното обслужване. Благодарение на динамиката, предоставена в сферата на счетоводството, компанията е работила и има опит с всякакъв тип финансово- счетоводно обслужване. Нашата мисия е клиентът да получава максимално удовлетворение от услугите, които предлагаме.

Целите, които сме си поставили са на база на нашият двадесет годишен опит с компании от всички сектори на икономиката:
1. Обслужване с най- високо ниво на професионализъм.
2. Бързо, точно и навременно да вършим работата си.
3. Индивидуален подход към всеки клиент.
4. Покриване изискванията на всички наши настоящи и бъдещи клиенти, както и спестяване на тяхното време.
5. Работа, съобразена с действащата нормативна уредба в страната.

Очаквайте скоро!

Очаквайте скоро!

Качествени услуги

Благодарение на високото ниво на професионализъм и познания, с които нашият екип счетоводители разполага можете да се доверите на „Рени Консулт“ за експертни счетоводни услуги.

Счетоводната къща предоставя обширен набор от услуги, сред които текущо или пълно осчетоводяване, частични счетоводни услуги, регистрация на фирми, данъчни услуги и още много други. Към всеки клиент „Рени Консулт“ подхожда с внимание и индивидуалност, съобразно различните нужди и се стреми винаги да удовлетвори желанията на клиента.

Нашият екип

Счетоводна къща „Рени Консулт“ гордо представя своят екип от професионалисти, разполагащи със сериозен опит в сферата на финансовото осчетоводяване. Тяхната цел е да бъдат от полза, предоставяйки експертно решение на техните нужди.

Сигурността и конфиденциалността са неразделна част от работата на нашият екип, на когото всеки ден се доверяват множество търговци. Най-важното е добре свършената работа и доволният клиент, а това се постига с добър подход и високо ниво на професионализъм.

Помагаме на фирмите

Не всяка фирма разполага с наистина добър счетоводител, а такъв не лесно се намира. Липсата на такъв често се отразява зле на бизнеса и води до взимането на грешни решения.

Счетоводна къща „Рени Консулт“ предоставя професионални и експертни счетоводни услуги, в помощ на фирмите и едноличните търговци, като предлага пълно съдействие във финансово-счетоводната сфера. Основната ни цел винаги е била да предоставим експертно решение и да удовлетворим напълно нуждата на всеки клиент.

Нашите Контакти

Последвайте ни
НАЗАД